Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

Πράσινη κολοκυθόπιτα της Κατερινιώς


Από την κ. Κατερινιώ Κακαβά



ΥΛΙΚΑ:
3 κούπες κολοκυθάκια ψιλοκομμένα σε κύβους
1 κούπα αλεύρι farin up
½ κούπα λάδι
1 κούπα κρεμμύδι επίσης ψιλοκομμένο
1 κούπα διάφορα τυριά (γραβιέρα, κεφαλοτύρι, φέτα)
αρκετό μαϊντανό και δυόσμο
λίγη ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
4 αυγά

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και τα αφήνουμε για λίγο να σταθούν. Τα βάζουμε σε βουτυρωμένο και μετά αλευρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180ο C μέχρι να ροδίσει καλά.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου