Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

Κοτόπουλο με φασολάκια

Γράφει ο κ. Σταμάτης Μούντριχας - Αγιος Γεώργιος Αυλωναρίου
Ανταπόκριση από την κουζίνα του Σταμάτη !!!





Βάζω λάδι στην κατσαρόλα να κάψει, δυό μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα και δυό σκελίδες σκόρδο. Μέσα εκεί τσιγαρίζω το κοτόπουλο, να κοκκινίσει και απο τις δυό μεριές. Το έχω πλύνει, καψαλίσει, κόψει σε μερίδες και τα σχετικά.
Το αλατοπιπερώνω και σε λίγο το σβύνω με κρασί
Σε τρία λεπτά ρίχνω τα φασολάκια. Από πάνω τριμμένες ώριμες ντομάτες. Δεν χρειάζονται ζάχαρη. Λίγο νεράκι και σιγανό βράσιμο. Πρίν απο λίγο έριξα και μαϊντανό και δοκίμασα.
Άπαιχτο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου