Από την κ. Σοφία Κόλλια - Κάρυστος
Μακαρονάδα στο τηγάνι στο κονάκι.
Μακαρονάδα στο τηγάνι στο κονάκι.
Τα παλιά χρόνια, ίσως και τώρα μερικές φορές, μαγειρεύουν μακαρονάδα στα κονάκια με τον εξής τρόπο :
Βάζουν λίγο βούτυρο και νερό, όταν βράσει κόβουμε τα μακαρόνια και τα βάζουμε στο τηγάνι. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε σταδιακά κεφαλοτύρι τριμμένο. Όταν είναι έτοιμα, λιώνουμε ακόμα λίγο βούτυρο ανακατεύουμε να λιώσει και βάζουμε ακόμα μια στρώση τυρί τριμμένο. Φυσικά τρώγεται αμέσως....
Την συνταγή μου την έδωσε ο Γιάννης Μυλωνάς.
Tα πιο απλά πράγματα είναι και τα πιο όμορφα!
ΑπάντησηΔιαγραφή