από την κ. Γιώτα Αλούκου - Στύρα Εύβοιας
- ΥΛΙΚΑ1 Πακέτο φύλλο κρούστας1 κεσεδάκι γιαούρτι1 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη1 φλυτζάνι τσαγιού ηλιέλαιο4 αυγά1 μπέικιν πάουντερ2 βανίλιεςΞύσμα σπό 2 πορτοκάλιαΣΙΡΟΠΙ2,5 φλυτζάνια ζάχαρη2 φλυτζάνια τσαγιού νερόφλούδες από 2 πορτοκάλιαΕκτέλεσηΣτρώνουμε πατσαβουρέ στο ταψί τα μισά φύλλα κρούστας. Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και προσθέτουμε ψιλοκομμένα τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας. Ρίχνουμε όλο το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.Ετοιμάζουμε το σιρόπι και το ρίχνουμε ζεστό στο ζεστό γλυκό.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!Φτιάχτε το και θα με θυμηθείτε, λέει η κ. Γιώτα Αλούκου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου